Selecteer categorie
- Externe aankopen
- Aanbiedingen
- Dagmenu
-
Boodschappen
- NIEUW in het assortiment
- Vers vlees, vis, kip, vega
- Aardappelen, groenten, fruit
- Panklare groenten, aardappelen
- Sla, salades, rauwkost
- Bakkerij
- Zuivel en dessert
- Boter, kaas, eieren
- Vleeswaren
- Ontbijt, broodbeleg, tussendoor
- Pasta, rijst, mie
- Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
- Snoep, koek, chips
- Dranken
- Diepvries
- Halal
- Glutenvrij / glutenarm
- Bloemen
- Suikervrij
- Biologisch & Fair trade
- Speciale (dieet)voeding
- Drogisterij
- Huishouden
- Externe aankopen
- Gemakkelijk
- Verspakketten
- Kant-en-klare maaltijden
- Acties
- Recepten
- Informatie
Visschotel uit de oven
Hoofdgerecht
20 minuten bereidingstijd
20 minuten oventijd
4 personen
Zelf maken
Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.
Wees de eerste.
Deel dit op:
Bereidingswijze
1 kilo | Aardappelen |
1 | Ei |
125 gram | Boursin |
300 gram | Winterpeen |
1 | Paprika rood |
1 | Paprika groen |
50 ml | Melk |
10 gram | Boter |
4 | Witte visfilets |
125 ml | Crème fraiche |
8 gram | Dille |
50 gram | Geraspte kaas |
snufje | Zout & peper |
Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar en giet af. Stamp fijn en voeg de boter, melk, ei en de boursin toe. Meng het tot een smeuïge puree en breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de paprika en wortel in stukjes en roerbak in een pan tot ze iets zacht beginnen te worden (± 8 min.). Breng ook op smaak met zout en peper.
Vet ondertussen een ovenschaal in met een beetje boter of olie. Verdeel de rauwe vis (eventueel in tweeën of drieën gesneden) over de bodem van de schaal.
Schep de fijngehakte dille door de crème fraîche en besmeer de vis hiermee. Verdeel de groente erover en besmeer daarna met de kruidenpuree. Bestrooi de vis ovenschotel met kaas en zet de schotel ongeveer 20 minuten in de oven. Check of de vis goed gaar is.
