Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Visburger met Parijse wortel en gebakken aardappelblokjes

Hoofdgerecht
50 minuten bereidingstijd
6 personen
Kant-en-klaar

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

6
Gebakken visburgers
1 kg
Gebakken aardappelblokjes
1 kg
Parijse wortel
300 ml
Witte wijnsaus
1
Citroen

Cherry tomaatjes
6 gram
Bieslook

Verwarm de visburger, witte wijnsaus, aardappelblokjes en Parijse wortel. Schep de wortel op het bord en leg hierop de visburger. Snij de citroen in plakjes. Garneer het gerecht met de witte wijnsaus, citroen, tomaatjes en bieslook. Serveer de aardappelblokjes ernaast of in een schaaltje erbij.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Parijse wortel<br />1 kilo

    Parijse wortel
    1 kilo

  • Witte wijnsaus<br />300 ml

    Witte wijnsaus
    300 ml

  • Bieslook<br />75 gram

    Bieslook
    75 gram

  • Citroenen<br />zak 2 stuks

    Citroenen
    zak 2 stuks

  • Cherrytomaat rood<br />250 gram

    Cherrytomaat rood
    250 gram

  • Visburger gepaneerd gebakken<br />stuks

    Visburger gepaneerd gebakken
    stuks

  • Aardappelblok gebakken <br />1 kilo

    Aardappelblok gebakken
    1 kilo