Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Vegetarische spaghetti met spinazie

Hoofdgerecht
20 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

600 gram
Spinazie vers
400 gram
Spaghetti
70 gram
Ui gesnipperd
2 teentjes
Knoflook
125 ml
Crème fraîche
5 gram
Peterselie
80 gram
Kaas geraspt
40 gram
Walnoten


Om te bakken
2 eetlepel boter/olie

Breng een pan water aan de kook en kook hierin de spaghetti gaar en giet af. Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui en knoflook,  voeg hierna de spinazie in delen toe. Roer op het laatst de crème fraîche en kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper. Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over de borden. Garneer het gerecht met geraspte kaas, walnoten en vers gehakte peterselie.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Spinazie gewassen<br />500 gram

    Spinazie gewassen
    500 gram

  • Spaghetti<br />500 gram

    Spaghetti
    500 gram

  • Uienblok 5 mm<br />250 gram

    Uienblok 5 mm
    250 gram

  • Creme fraiche 30%<br />200 gram

    Creme fraiche 30%
    200 gram

  • Peterselie <br />120 gram

    Peterselie
    120 gram

  • Geraspte kaas belegen 48+<br />150 gram

    Geraspte kaas belegen 48+
    150 gram

  • Walnoten gepeld <br />600 gram

    Walnoten gepeld
    600 gram