Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Thais mosselpannetje

Hoofdgerecht
15 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

4 kilo mosselen
3 el olie
500 g. Thaise wokgroenten
2-3 el Thaise rode currypasta
200 ml. kokosmelk
1 bosje koriander, grof gesneden
1 limoen, in partjes
Peper

Controleer de mosselen  en spoel ze af. Verhit in een ruime hoge pan de olie en bak hierin een paar minuten de wokgroenten. Schep de currypasta erdoorheen  en schenk de kokosmelk erover.

Leg de mosselen op de groenten en strooi er peper over. Breng de mosselen in een gesloten pan aan de kook en kook ze 6-8 minuten tot alle schelpen openstaan, houd dit goed in de gaten. Schud regelmatig om. Strooi koriander over de mosselen en serveer met rijst en partjes limoen.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Verse mosselen super <br />2 kilo

    Verse mosselen super
    2 kilo

  • Wokgroenten Thais<br />500 gram

    Wokgroenten Thais
    500 gram

  • Curry pasta geel<br />400 gram

    Curry pasta geel
    400 gram

  • Kokosmelk<br />400 ml

    Kokosmelk
    400 ml

  • Koriander<br />50 gram

    Koriander
    50 gram

  • Limoen<br />stuks

    Limoen
    stuks