Selecteer categorie
- Externe aankopen
- Aanbiedingen
- Dagmenu
-
Boodschappen
- NIEUW in het assortiment
- Vers vlees, vis, kip, vega
- Aardappelen, groenten, fruit
- Panklare groenten, aardappelen
- Sla, salades, rauwkost
- Bakkerij
- Zuivel en dessert
- Boter, kaas, eieren
- Vleeswaren
- Ontbijt, broodbeleg, tussendoor
- Pasta, rijst, mie
- Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
- Snoep, koek, chips
- Dranken
- Diepvries
- Halal
- Glutenvrij / glutenarm
- Bloemen
- Suikervrij
- Biologisch & Fair trade
- Speciale (dieet)voeding
- Drogisterij
- Huishouden
- Externe aankopen
- Gemakkelijk
- Verspakketten
- Kant-en-klare maaltijden
- Acties
- Recepten
- Informatie
Thais mosselpannetje
Hoofdgerecht
15 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken
Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.
Wees de eerste.
Deel dit op:
Bereidingswijze
4 kilo mosselen
3 el olie
500 g. Thaise wokgroenten
2-3 el Thaise rode currypasta
200 ml. kokosmelk
1 bosje koriander, grof gesneden
1 limoen, in partjes
Peper
Controleer de mosselen en spoel ze af. Verhit in een ruime hoge pan de olie en bak hierin een paar minuten de wokgroenten. Schep de currypasta erdoorheen en schenk de kokosmelk erover.
Leg de mosselen op de groenten en strooi er peper over. Breng de mosselen in een gesloten pan aan de kook en kook ze 6-8 minuten tot alle schelpen openstaan, houd dit goed in de gaten. Schud regelmatig om. Strooi koriander over de mosselen en serveer met rijst en partjes limoen.
