Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Stoofperen met havermoutpap en speculaas

Nagerecht
15 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

750 gram
Havermoutpap
300 gram
Stoofperen op sap
60 gram
Schuddebuikjes
1
Sinaasappel


Snijd de stoofperen in stukjes en vul een glas of coupe hiermee. Schenk de havermoutpap er overheen. Snijd de sinaasappel in halve partjes en leg deze op de pap. Garneer met Schuddebuikjes speculaas.

Tip: gebruik ook eens stoofappels in plaats van stoofperen.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Havermoutpap<br />750 ml

    Havermoutpap
    750 ml

  • Schuddebuikjes<br />225 gram

    Schuddebuikjes
    225 gram

  • Stoofpeerpartjes op sap<br />800 gram

    Stoofpeerpartjes op sap
    800 gram

  • Sinaasappel<br />zak 6 stuks

    Sinaasappel
    zak 6 stuks