Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Spruitenstamppot met wild

Hoofdgerecht
50 minuten bereidingstijd
6 personen
Kant-en-klaar

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

600 gram
Wildstoofpotje
1,5 kg
Spruitenstamppot met spek
300 gram
Spruiten naturel
60 gram
Gerookte spekreepjes
60 gram
Cranberrycompote
12 gram
Groentechips


Verwarm het wildstoofpotje, de spruitenstamppot en de spruiten. Bak de spekreepjes krokant in een pan zonder vet en houd apart. Schep de wildstoofpot in een bakje en zet op het bord. Schep de stamppot in een ander bakje en zet ernaast. Garneer de stamppot met de uitgebakken spekreepjes en een aantal gehalveerde spruiten. Garneer de stoofpot met de groentechips. Serveer de cranberrycompote naast de bakjes op het bord.

Tip: garneer met kleine blokjes jonge of oude kaas.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Spekreepjes 5 mm gerookt<br />100 gram

    Spekreepjes 5 mm gerookt
    100 gram

  • Spruiten<br />150 gram

    Spruiten
    150 gram

  • Spruitenstamppot met spek<br />1 kilo

    Spruitenstamppot met spek
    1 kilo

  • Cranberry compote<br />250 gram

    Cranberry compote
    250 gram