Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Soja dessert caramel lactosevrij<br />525 gram


Soja dessert caramel lactosevrij
525 gram

Alpro

Artikelcode: 25430124


Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste.
  • Productinformatie

Ingrediënteninformatie

water, suiker, 6% gepelde SOJABONEN, gemodificeerd tapiocazetmeel, 1% caramelsaus (suiker, water), gecarameliseerde ruwe rietsuiker, tricalciumfosfaat, verdikkingsmiddel (carrageen), zeezout, aroma, natuurlijk aroma, vitaminen (riboflavine, B12, D2):  

Voedingswaarde

Product

   Per 100 (gram)   Per 125 (gram)   RI*/GDA
Energie   353 kJ      5 %
Energie   84 kcal      5 %
Eiwit totaal   3 gram      8 %
Koolhydraten totaal   13,8 gram      7 %
waarvan suikers   11 gram      15 %
lactose   0 gram     
Vet totaal   1,7 gram      3 %
waarvan verzadigd vet   0,3 gram      2 %
vet enkelvoudig onverzadigd   0,4 gram     
vet meervoudig onverzadigd   1 gram     
transvetzuren   0 gram     
cholesterol   0 milligram     
voedingsvezel   0,5 gram     
natrium   0,05 gram     
kalium   52,4 milligram     
calcium   120 milligram     
fosfor   72,25 milligram     
magnesium   37 milligram     
ijzer   0,24 milligram     
zink   0,22 milligram     
koper   0,07 milligram     
selenium   0 mcg     
vitamine D (calciferol)   0,75 mcg     
vitamine B2 (riboflavine)   0,21 milligram     
vitamine B12   0,38 mcg     
Zout   0,13 gram      3 %
omega 3 vetzuren N-3   0 gram     
omega 6 vetzuren N-6   0,01 gram     

Wettelijke allergenen

Bevat:   soja
Bevat niet:   melk, lactose, ei, gluten, tarwe, rogge, vis, schaaldieren, noten, pinda's, sulfiet (E220 - E228), selderij, sesam, lupine, mosterd, weekdieren, gerst, haver, spelt, khorasantarwe, amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten, macadamianoten