Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Saucijzenbroodjes

Tussendoortjes
10 minuten bereidingstijd
10 minuten wachttijd
15 minuten oventijd
10 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1 pakje
Bladerdeeg
250 gram
Hoh gehakt
2
Eieren
1 eetlepel
Sambal oelek
2 eetlepel
Paneermeel
0,5 theelepel
Nootmuskaat
Snufje
Peper & Zout



Verwarm de oven voor op 190 graden. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, sambal en nootmuskaat. Breng vervolgens verder op smaak met peper en zout. Rol daarna kleine worstjes van het gehakt.

Laat het bladerdeeg ontdooien en vet in met een losgeklopt ei. Leg het worstje erin en vouw het bladerdeeg daarna dubbel. Druk dit stevig aan en laat het vervolgens 10 minuten rusten in de koelkast.

Bestrijk de bovenkant met ei en bak de saucijzenbroodjes daarna in ongeveer 15 minuten goudbruin.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Hoh gehakt<br />100 gram

    Hoh gehakt
    100 gram

  • Bladerdeeg<br />450 gram

    Bladerdeeg
    450 gram

  • Sambal oelek<br />200 gram

    Sambal oelek
    200 gram

  • Nootmuskaat gemalen<br />35 gram

    Nootmuskaat gemalen
    35 gram