Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Preischotel met gehakt

Hoofdgerecht
50 minuten bereidingstijd
6 personen
Kant-en-klaar

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

3 kg
Preischotel met gehakt
6 gram
Bieslook

Cherry tomaatjes

Verwarm de preischotel in een ovenschaal of verwarm in de bak in de oven. Garneer de schotel met cherry tomaatjes en fijngesneden bieslook.

Tip: garneer met geraspte kaas en zet het daarna nog een paar minuten in de oven om de kaas te laten smelten.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Bieslook<br />75 gram

    Bieslook
    75 gram

  • Preischotel met gehakt <br />1 kilo

    Preischotel met gehakt
    1 kilo

  • Cherrytomaat rood<br />250 gram

    Cherrytomaat rood
    250 gram