Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Pizza Prosciutto e Funghi

Tussendoortjes
15 minuten bereidingstijd
2 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1
Pizzabodem met tomatensaus
100 gram
Champignons
1 pakje
Ham
2 stuks
Mozzarella
snufje
Pizzakruiden
scheutje
Olijfolie


Gebruik kant-en-klare pizzabodems met tomatensaus of maak eventueel je eigen pizzadeeg.

Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de mozzarella in blokjes, de ham in reepjes en de champignons in schijfjes. Verdeel eerst de mozzarella over de pizza en vervolgens de ham en champignons.

Bak de pizza in 8-10 minuten. Verdeel eventueel nog een beetje pizzakruiden over de pizza heen. Wrijf als laatst met een kwastje de randen van de pizza in met olijfolie.


Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Pizzabodem<br />300 gram

    Pizzabodem
    300 gram

  • Pizza topping kruiden<br />300 gram

    Pizza topping kruiden
    300 gram

  • Champignon fijn<br />250 gram

    Champignon fijn
    250 gram

  • Schouderham<br />1 x 6 plak

    Schouderham
    1 x 6 plak

  • Mozzarella<br />125 gram

    Mozzarella
    125 gram

  • Pizzakruiden<br />12 gram

    Pizzakruiden
    12 gram