Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Pannenkoek met chocoladepasta en banaan

Hoofdgerecht
20 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

400 gram
Pannenkoekenmix
800 ml
Halfvolle melk
2
Eieren
2
Bananen
1 pot
Chocoladepasta hazelnoot (600gram, huismerk)
1 doos
Frambozen
1 doos
Honny cress
1 reep
Witte chocolade
Garnering:
Poedersuiker

Zoete popcorn


Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe. Roer het geheel met een garde of een mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe. Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

Leg een pannenkoek op bord en besmeer deze rijkelijk met nutella. Snijd de banaan in plakjes en leg deze erop. Schik hier de frambozen tussen en garneer af met witte chocola, honny cress, popcorn en de poedersuiker.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Pannenkoeken mix<br />400 gram

    Pannenkoeken mix
    400 gram

  • Frambozen <br />125 gram

    Frambozen
    125 gram

  • Atsina cress<br />doos

    Atsina cress
    doos

  • Chocoladereep wit<br />75 gram

    Chocoladereep wit
    75 gram

  • Poedersuiker<br />250 gram

    Poedersuiker
    250 gram