Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Mini quiches spinazie-feta

Tussendoortjes
30 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1 pakje
Bladerdeeg
120 gram
Feta
300 gram
Spinazie a la creme
1 teentje
Knoflook
snufje
Italiaanse kruiden
50 gram
Pijnboompitten
1
Ei
100 gram
Kaas geraspt


Verwarm de oven voor op 200 graden. Neem een muffinvorm en vet deze in met een beetje boter. Snijd het bladerdeeg zodat deze in de bakvorm passen. Snijd de knoflook fijn en fruit aan in een bakpan. Voeg de bevroren spinazie toe en laat deze langzaam ontdooien. Breng vervolgens op smaak met peper, zout en de italiaanse kruiden. Snijd de feta in blokjes en voeg deze samen met de toe. Schep het geheel goed door.

Vul de muffinvormpjes met het spinazie-feta mengsel en vouw het bladerdeeg iets dicht. Bestrijk de quiche met een losgeklopte ei en bestrooi vervolgens met een beetje geraspte kaas. Bak de quiches in ongeveer 30 minuten in de oven.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Bladerdeeg<br />450 gram

    Bladerdeeg
    450 gram

  • Feta kaas plak<br />200 gram

    Feta kaas plak
    200 gram

  • Spinazie a la creme diepvries<br />450 gram

    Spinazie a la creme diepvries
    450 gram

  • Italiaanse kruiden<br />175 gram

    Italiaanse kruiden
    175 gram

  • Pijnboompitten<br />300 gram

    Pijnboompitten
    300 gram

  • Geraspte kaas belegen 48+<br />150 gram

    Geraspte kaas belegen 48+
    150 gram