Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Mini pavlova met vers fruit

Nagerecht
20 minuten bereidingstijd
60 minuten oventijd
30 minuten wachttijd
10 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

4
Eieren
0,5 eetlepel
Maizena
200 gram
Witte basterdsuiker
250 gram
Mascarpone
3 eetlepels
Poedersuiker


Verwarm de oven op 120 graden.

Breek de eieren en scheid het eigeel van het eiwit.
Mix het eiwit in een een aantal minuten goed stijf. Voeg tijdens het mixen de maizena en de basterdsuiker toe.
Mix totdat het schuim glanst en stijf is.

Maak van het eiwit mooie rondjes op een bakpapier. Dit kan met een spuit of met een lepel.
Bak het eiwit in een uurtje gaat. Zet na dit uur de oven op een kiertje, dit zorgt ervoor dat pavlova krokant wordt.

Mix de mascarpone met een de poedersuiker.

Wacht tot de pavlova's zijn afgekoeld.
Schep vervolgens op de bovenzijde het mascarpone-mengsel en garneer met vers fruit naar keuze.


Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Scharreleieren<br />6 stuks

    Scharreleieren
    6 stuks

  • Basterd suiker wit<br />600 gram

    Basterd suiker wit
    600 gram

  • Mascarpone<br />250 gram

    Mascarpone
    250 gram

  • Poedersuiker<br />250 gram

    Poedersuiker
    250 gram