Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Mini avocado-limoen cheesecake

Nagerecht
20 minuten bereidingstijd
180 minuten koeltijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze


Voor de bodem:
100 gram
Mariakoekjes
50 gram
Boter ongezouten
10 gram
Walnoten



Voor de vulling:
2
Avocado's
60 gram
Monchou kaas
60 ml
Limoensap
60 ml
Kokosmelk



Garnering:
1
Limoen

Frambozen


Verkruimel de biscuitjes en walnoten. Zet een steelpannetje op het vuur en smelt hierin de boter. Haal van het vuur en meng de biscuitjes samen met een eetlepel water door de boter tot het goed gemengd is.

Doe het biscuitmengsel in de vormpjes en stamp het aan met een lepel. Zet de vormpjes in de koelkast. Doe alle ingrediënten voor de vulling in de keukenmachine en meng tot een gladde massa. Snijd zestes af van de limoen met een zesteur en voeg deze toe. Schenk de vulling op de vormpjes en zet weer terug in de koelkast. Als het na 3 uur opgestijfd is kun je het serveren. Kook de frambozen met een scheutje water tot er een smeuïge massa ontstaat. Haal de cakejes uit de vormpjes en serveer met ingekookte frambozen en limoenpartjes.

Tip: Vervang de Maria koekjes voor soepstengels.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Maria biscuit<br />200 gram

    Maria biscuit
    200 gram

  • Roomboter ongezouten<br />250 gram

    Roomboter ongezouten
    250 gram

  • Walnoten gepeld <br />600 gram

    Walnoten gepeld
    600 gram

  • Avocado<br />stuks

    Avocado
    stuks

  • Mon choukaas<br />100 gram

    Mon choukaas
    100 gram

  • Limoen<br />stuks

    Limoen
    stuks

  • Kokosmelk<br />400 ml

    Kokosmelk
    400 ml

  • Frambozen <br />125 gram

    Frambozen
    125 gram

  • Geraspte kokos<br />98 gram

    Geraspte kokos
    98 gram