Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Mexicaanse bonensalade

Voor- of tussengerecht
30 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1 blikje
Kidneybonen rood
1 doos
Cherry tomaten
1
Courget
1
Paprika rood
200 gram
Sperziebonen
75 gram
Kipfilet naturel
4
Eieren gekookt

Tortilla chips



Voor de dressing:
1 teentje
Knoflook
5 eetlepels
Olie
2 eetlepels
Azijn
2 eetlepels
Bieslook
1
Rode peper
weinig
Zout & peper

Laat de kidneybonen uitlekken. Kook de sperziebonen beetgaar en spoel ze af met koud water. Snijd de tomaten doormidden. Was de courgette, verwijder de uiteinden en snijd of rasp de courgette in heel dunne reepjes. Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze gaar. Snijd tot slot de paprika in reepjes (julienne). Kook de eieren hard. Snijd de producten fijn en maak een dressing van de ingrediënten en meng deze door de groenten. Garneer met in parten gesneden eieren en tortillachips.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Kidneybonen blik<br />400 gram

    Kidneybonen blik
    400 gram

  • Cherrytomaat rood<br />250 gram

    Cherrytomaat rood
    250 gram

  • Courgette groen<br />stuks

    Courgette groen
    stuks

  • Paprika rood<br />stuks

    Paprika rood
    stuks

  • Sperziebonen heel panklaar<br />500 gram

    Sperziebonen heel panklaar
    500 gram

  • Kipfilet geportioneerd<br />100 gram

    Kipfilet geportioneerd
    100 gram

  • Tortilla chips<br />450 gram

    Tortilla chips
    450 gram

  • Bieslook<br />75 gram

    Bieslook
    75 gram

  • Pepers rood<br />stuks

    Pepers rood
    stuks