Selecteer categorie
- Externe aankopen
- Aanbiedingen
- Dagmenu
-
Boodschappen
- NIEUW in het assortiment
- Vers vlees, vis, kip, vega
- Aardappelen, groenten, fruit
- Panklare groenten, aardappelen
- Sla, salades, rauwkost
- Bakkerij
- Zuivel en dessert
- Boter, kaas, eieren
- Vleeswaren
- Ontbijt, broodbeleg, tussendoor
- Pasta, rijst, mie
- Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
- Snoep, koek, chips
- Dranken
- Diepvries
- Halal
- Glutenvrij / glutenarm
- Bloemen
- Suikervrij
- Biologisch & Fair trade
- Speciale (dieet)voeding
- Drogisterij
- Huishouden
- Externe aankopen
- Gemakkelijk
- Verspakketten
- Kant-en-klare maaltijden
- Acties
- Recepten
- Informatie
Kiprolletjes met gratin, champignons en tomaatjes
Hoofdgerecht
45 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken
45 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken
Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.
Wees de eerste.
Deel dit op:
Bereidingswijze
6 | Kipfilets |
1 | Gratin cheese creamy 1,5 kilo |
500 gram | Kastanjechampignons |
1 doosje | Cherrytomaten rood |
18 plakken | Ontbijtspek |
25 gram | Kipkruiden |
300 ml | Bearnaisesaus |
30 ml | Olijfolie |
6 gram | Kervel |
Naar smaak | Zout en peper |
Snijd elke kipfilet overlangs in 3 repen en kruid ze met de kipkruiden. Leg op elke spekreep een stuk kip, rol het op en prik ze vast op een prikkertje. Bak ze vervolgens gaar in een pan met olie. Verwarm de bearnaisesaus in een pannetje. Bak de gratin af voor circa 20 min in een oven van 200 graden en pof de tomaatjes de laatste 4 minuten mee. Snijd de champignons in partjes en bak deze. Kruid ze met zout en peper. Schik de champignons in een lijn op het bord. Plaats hierop de gratin, tomaatjes en de kiprolletjes die je van de stokjes hebt gehaald. Garneer af met de saus en takjes kervel.
Variatietip: Ook erg lekker met mosterdsaus!
