Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Kibbeling XL, Parijse wortel en aardappel duchesse

Hoofdgerecht
50 minuten verwarmingstijd
6 personen
Kant-en-klaar

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

600 gram
Kibbeling XL
1 kilo
Parijse wortel
1 kilo
Aardappel duchesses gebakken
120 ml
Cocktailsaus
60 gram
Zeekraal
6 gram
Dille

Verwarm de kibbeling XL, Parijse wortel en aardappel duchesse. Meng de wortel met een beetje fijngehakte dille en schep in een bakje op het midden van het bord. Serveer de kibbeling XL en aardappel duchesse ernaast. Stoof de zeekraal in een beetje boter en steek deze tussen de kibbeling XL. Garneer het gerecht af met een takje dille. Serveer de cocktailsaus er apart naast.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Kibbelingen XL<br />1 kilo

    Kibbelingen XL
    1 kilo

  • Parijse wortel<br />1 kilo

    Parijse wortel
    1 kilo

  • Aardappel duchesses<br />1 kilo

    Aardappel duchesses
    1 kilo

  • Whisky cocktailsaus<br />250 ml

    Whisky cocktailsaus
    250 ml

  • Zeekraal<br />100 gram

    Zeekraal
    100 gram

  • Dille<br />50 gram

    Dille
    50 gram