Selecteer categorie
- Externe aankopen
- Aanbiedingen
- Dagmenu
-
Boodschappen
- NIEUW in het assortiment
- Vers vlees, vis, kip, vega
- Aardappelen, groenten, fruit
- Panklare groenten, aardappelen
- Sla, salades, rauwkost
- Bakkerij
- Zuivel en dessert
- Boter, kaas, eieren
- Vleeswaren
- Ontbijt, broodbeleg, tussendoor
- Pasta, rijst, mie
- Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
- Snoep, koek, chips
- Dranken
- Diepvries
- Halal
- Glutenvrij / glutenarm
- Bloemen
- Suikervrij
- Biologisch & Fair trade
- Speciale (dieet)voeding
- Drogisterij
- Huishouden
- Externe aankopen
- Gemakkelijk
- Verspakketten
- Kant-en-klare maaltijden
- Acties
- Recepten
- Informatie
Kibbeling XL, Parijse wortel en aardappel duchesse
Hoofdgerecht
50 minuten verwarmingstijd
6 personen
Kant-en-klaar
Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.
Wees de eerste.
Deel dit op:
Bereidingswijze
600 gram | Kibbeling XL |
1 kilo | Parijse wortel |
1 kilo | Aardappel duchesses gebakken |
120 ml | Cocktailsaus |
60 gram | Zeekraal |
6 gram | Dille |
Verwarm de kibbeling XL, Parijse wortel en aardappel duchesse. Meng de wortel met een beetje fijngehakte dille en schep in een bakje op het midden van het bord. Serveer de kibbeling XL en aardappel duchesse ernaast. Stoof de zeekraal in een beetje boter en steek deze tussen de kibbeling XL. Garneer het gerecht af met een takje dille. Serveer de cocktailsaus er apart naast.
