Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Italiaanse pannenkoek

Hoofdgerecht
20 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

400 gram
Pannenkoekenmix
800 ml
Halfvolle melk
2
Eieren
1 doosje
Cherrytomaten rood
50 gram
Rucolasla
12 gram
Basilicum
1 eetlepel
Balsamicoazijn
1 eetlepel
Honing
Een stukje
Parmezaanse kaas
Om te bakken
Zonnebloemolie

Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe. Roer het geheel met een garde of een mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe. Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

Leg een pannenkoek op een bord. Meng de balsamicoazijn met de honing en houd apart. Snijd de tomaatjes doormidden en serveer op de pannenkoek. Leg hierna de rucola en de blaadjes basilicum erop. Schaaf de Parmezaan eroverheen en garneer af met het balsamico mengsel.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Pannenkoeken mix<br />400 gram

    Pannenkoeken mix
    400 gram

  • Cherrytomaat rood<br />250 gram

    Cherrytomaat rood
    250 gram

  • Rucolasla<br />125 gram

    Rucolasla
    125 gram

  • Basilicum <br />75 gram

    Basilicum
    75 gram

  • Parmezaanse kaas grana padano aan stuk<br />200 gram

    Parmezaanse kaas grana padano aan stuk
    200 gram

  • Balsamico azijn<br />250 ml

    Balsamico azijn
    250 ml

  • Honing vloeibaar<br />250 gram

    Honing vloeibaar
    250 gram