Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Italiaanse karbonade met tomatensaus, broccoli en aardappel

Hoofdgerecht
30 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1 kilo
Broccoliroos
6 stuks
Schouderkarbonde
1 kilo
Aardappelpartjes tuinkruiden
3 eetlepels
Provençaalse kruiden
500 gram
Gezeefde tomaten
1 bol
Mozzarella
snufje
Zout & peper


Om te bakken
30 ml olijfolie

Verwarm de oven op 175°C. Bestrooi de karbonades rondom met zout en peper. Verwarm een grillpan en rooster de karbonades om en om bruin. Leg de karbonades in een ovenschaal. Verwarm de tomatensaus en giet deze om de karbonades. Verdeel de mozzarella over de karbonades en strooi er de Italiaanse kruiden over. Bak ze nog circa 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de broccoli beetgaar in water met wat zout. Verhit een pan en bak de aardappelpartjes goudbruin in de olie. Serveer de broccoli en aardappelen bij de karbonades.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Broccoliroos <br />500 gram

    Broccoliroos
    500 gram

  • Schouderkarbonade<br />125 gram

    Schouderkarbonade
    125 gram

  • Aardappelpart tuinkruiden<br />2,5 kilo

    Aardappelpart tuinkruiden
    2,5 kilo

  • Tomaten gezeefd pak<br />500 gram

    Tomaten gezeefd pak
    500 gram

  • Mozzarella<br />125 gram

    Mozzarella
    125 gram

  • Provencaalse kruiden <br />stuks

    Provencaalse kruiden
    stuks