Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Heekloin met geroosterde bospeen en tijm-aardappeltjes

Hoofdgerecht
45 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

600 gram
Heeklions zonder huid
1 ½ bos
Bospeen
1200 gram
Aardappel klein
6 gram
Tijm
Halve doos
Veldsla
1
Citroen
snufje
Zout & peper

Was de aardappelen, snijd in partjes en blancheer ze. Schil of rasp de bospeen en laat er een stukje groen aanzitten en blancheer deze beetgaar. Rits wat tijm van de takjes. Bak de aardappelpartjes in een pan met olijfolie, zout & peper en de tijm.

Bak de heekloin in een pan gaar en grill de bospeen in een grillpan.

Serveer de bospeen, aardappelpartjes en heekloin op een bord. Garneer het gerecht af met veldsla en halve plakjes citroen.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Heekloin naturel<br />100 gram

    Heekloin naturel
    100 gram

  • Bospeen<br />bos

    Bospeen
    bos

  • Aardappel klein<br />2,5 kilo

    Aardappel klein
    2,5 kilo

  • Tijm<br />15 gram

    Tijm
    15 gram

  • Veldsla<br />125 gram

    Veldsla
    125 gram

  • Citroenen<br />zak 2 stuks

    Citroenen
    zak 2 stuks