Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Hachee snel klaar

Hoofdgerecht
30 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1 kilo
Sucadelappen gegaard
200 gram
Uiringen
1 theelepel
Suiker
15 ml
Azijn
500 ml
Water
1
Hacheemix
2 plakken
Peperkoek
snufje
Zout & peper


Om te bakken
Boter of olie

Smelt de boter in een koekenpan en fruit hierin de uienringen. Voeg na circa 4 minuten het vlees toe en verwarm even mee. Voeg hierna het water, azijn en de hacheemix toe.  Breng het al roerend aan de kook en laat circa 20 minuten zachtjes doorkoken op een laag vuurtje. Kijk of de binding goed is voeg indien nodig wat extra water toe. Roer af en toe door. Voeg voor wat extra smaak en binding nog wat peperkoek toe.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Sukadelap & jus<br />Stuks

    Sukadelap & jus
    Stuks

  • Uienring<br />500 gram

    Uienring
    500 gram

  • Hachee mix<br />stuks

    Hachee mix
    stuks

  • Ontbijtkoek gesneden<br />280 gram

    Ontbijtkoek gesneden
    280 gram