Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Groentecurry met pompoen, kikkererwten, linzen en aubergine

Hoofdgerecht
45 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf Maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

220 gram
Pompoen
4
Tomaten
1
Ui
1
Aubergine
Halve
Winterpeen
200 gram
Linzen gedroogd
1 blik
Kikkerewten
4 eetlepel
Rode currypasta
1 bosje
Koriander

Spoel de linzen schoon. Snijd de pompoen, aubergine, winterpeen, 3 tomaten en ui in grote stukken.  Giet een flinke scheut olijfolie in een grote pan en bak hierin de aubergine en ui ca. 7 minuten. Voeg hierna de tomaten, pompoen, winterpeen en de linzen toe. Giet er water bij zodat alles goed onderstaat en voeg de rode currypasta toe. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten zachtjes koken. Laat de kikkererwten uitlekken en voeg deze 5 minuten voor het einde toe. Garneer het gerecht met verse koriander en plakjes tomaat.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Pompoen +/- 4 kg <br />1 stuks

    Pompoen +/- 4 kg
    1 stuks

  • Tomaat<br />stuks

    Tomaat
    stuks

  • Aubergine<br />stuks

    Aubergine
    stuks

  • Winterpeen gewassen<br />stuks

    Winterpeen gewassen
    stuks

  • Kikkererwten blik<br />400 gram

    Kikkererwten blik
    400 gram

  • Curry pasta geel<br />400 gram

    Curry pasta geel
    400 gram

  • Koriander<br />50 gram

    Koriander
    50 gram

  • Linzen rood<br />1 kilo

    Linzen rood
    1 kilo