Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gevulde tomaten uit de oven

Bijgerecht
45 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

6
Tomaten
6 plakjes
Bacon
halve
Groene paprika
90 gram
Parmezaanse kaas
50 gram
Croutons
snufje
Peper & zout

Verwarm de oven op 180 graden. Bak de bacon in een pan op hoog vuur totdat het knapperig is en snijd het vervolgens in stukjes.

Was de tomaten en verwijder de bovenkant. Hol de tomaat uit met een lepel. Bewaar één derde van het vruchtvlees en snijd dit fijn.

Snijd een halve groene paprika in kleine stukjes en meng dit met het tomatenmengsel, de stukjes bacon, parmezaanse kaas en croutons. Breng het verder op smaak met peper en zout.

Verdeel het mengsel over de uitgeholde tomaten. Plaats de tomaten in een ovenschaal en bak deze in 20 minuten gaar.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Tomaat<br />stuks

    Tomaat
    stuks

  • Bacon<br />1 x 6 plak

    Bacon
    1 x 6 plak

  • Paprika groen<br />stuks

    Paprika groen
    stuks

  • Croutons knoflook<br />500 gram

    Croutons knoflook
    500 gram

  • Parmezaanse kaas geraspt<br />80 gram

    Parmezaanse kaas geraspt
    80 gram