Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gevulde pannenkoek met champignons

Hoofdgerecht
20 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

400 gram
Pannenkoekenmix
800 ml
Halfvolle melk
2
Eieren
250 gram
Champignons
1 teentje
Knoflook
8 gram
Tijm
1 potje
Olijven zwart (142gram)
1 kuipje
Philadelphia naturel (185 gram)
40 gram
IJsbergsla
Om te bakken
Zonnebloemolie


Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe. Roer het geheel met een garde of een mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe. Verhit een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

Snijd de champignons en olijven in plakjes en snijd de knoflook fijn. Haal de blaadjes tijm van de steeltjes. Verhit een pan met olie en bak hierin de champignons, voeg hierna de knoflook, tijm en olijven toe en bak even mee. Voeg de roomkaas toe en roer even door. Leg een pannenkoek op een bord en schep er een gedeelte van het champignon mengsel op. Snijd de ijsbergsla fijn, leg dit er bovenop en vouw de pannenkoek dicht. Serveer in een servetje.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Pannenkoeken mix<br />400 gram

    Pannenkoeken mix
    400 gram

  • Halfvolle melk<br />1 liter

    Halfvolle melk
    1 liter

  • Champignon fijn<br />250 gram

    Champignon fijn
    250 gram

  • Tijm<br />50 gram

    Tijm
    50 gram

  • Olijven zwart<br />142 gram

    Olijven zwart
    142 gram

  • Roomkaas naturel<br />185 gram

    Roomkaas naturel
    185 gram

  • IJsbergsla<br />stuks

    IJsbergsla
    stuks