Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gevulde eieren

Tussendoortje / hapje
15 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

6 Eieren
50 ml Mayonaise
10 g Mosterd
25 g Roomboter
1 g Kerrie
5 ml Ketjap
6 g Peterselie
1 Tomaat
Zout & peper

Kook de eieren hard in circa 8 minuten. Laat ze schrikken onder koud water. Pel de eieren en halveer ze. Lepel het eigeel eruit en doe dit in een fijne zeef. Wrijf het eigeel erdoor. Meng het eigeel met de mayonaise, mosterd, kerriepoeder en gesmolten boter. Breng op smaak met zout en peper en een scheutje ketjap. Doe het eimengsel in een spuitzak met kartelmondje. Vul de uitgeholde eieren met het eimengsel. Garneer met peterselie en een stukje tomaat.

Tip: Meng het eimengsel met tonijn en garneer met kappertjes.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Scharreleieren<br />6 stuks

    Scharreleieren
    6 stuks

  • Mayonaise<br />170 ml

    Mayonaise
    170 ml

  • Mosterd frans<br />200 gram

    Mosterd frans
    200 gram

  • Roomboter botergoud 50% minder vet <br />225 gram

    Roomboter botergoud 50% minder vet
    225 gram

  • Kerrie poeder<br />40 gram

    Kerrie poeder
    40 gram

  • Ketjap manis<br />250 ml

    Ketjap manis
    250 ml

  • Peterselie <br />120 gram

    Peterselie
    120 gram

  • Tomaat<br />stuks

    Tomaat
    stuks

  • Zout<br />125 gram

    Zout
    125 gram

  • Peper wit gemalen<br />40 gram

    Peper wit gemalen
    40 gram