Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gevulde eieren

Hapjes
25 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

4
Eieren
1 eetlepel
Mayonaise
1 eetlepel
Yoghurt
1 theelepel
Mosterd
snufje
Paprikapoeder
snufje
Kerriepoeder
takje
Peterselie


Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard. Haal ze uit de pan en laat ze in koud water schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Verwijder het eigeel en prak dit in een kommetje fijn.

Voeg de yoghurt, mayonaise en de mosterd toe. Breng het mengsel verder op smaak met paprika- en kerriepoeder en meng het geheel goed door elkaar. Doe het mengsel een in een spuitzak en maak mooie toefjes in de halve eitjes. Garneer dit af met een blaadje peterselie.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Mayonaise + ei<br />500 ml

    Mayonaise + ei
    500 ml

  • Magere yoghurt<br />500 ml

    Magere yoghurt
    500 ml

  • Peterselie <br />120 gram

    Peterselie
    120 gram