Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gestoofde appel met rijstepap en geroosterde peperkoek

Nagerecht
15 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

375 gram
Stoofappel partjes
600 ml
Rijstepap gezoet
1
Granaatappel
60 gram
Gesneden peperkoek
6 gram
Mint


Snijd de peperkoek in dunne plakken en snijd hier een driehoek van.
Rooster deze in 30 minuten op 90 graden in de oven. Of leg ze tussen de broodrooster en rooster ze mooi bruin.
Houd ze apart.

Vul een coupe onderin met de gestoofde appel en schep hierop de rijstepap.
Haal de pitjes los van de granaatappel en strooi deze over de rijstepap.

Garneer de coupe af met de geroosterde peperkoek en een takje munt.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Appel gestoofd<br />1 kilo

    Appel gestoofd
    1 kilo

  • Rijstepap<br />750 ml

    Rijstepap
    750 ml

  • Granaatappel <br />stuks

    Granaatappel
    stuks

  • Ontbijtkoek volkoren gesneden<br />280 gram

    Ontbijtkoek volkoren gesneden
    280 gram

  • Mint<br />50 gram

    Mint
    50 gram