Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gegrilde pita met gerookte zalm en zure room

Voorgerecht
20 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

200 gram
Gerookte zalmfilet
6
Pitabroodjes
1
Rode ui
150 gram
Crème fraîche
1
Venkel
75 gram
Zongedroogde tomaten
6 gram
Lavas

Peper en zout

Snij de lavas (maggikruid) en meng het met de crème fraîche, peper en zout. Gril de pitabroodjes en snij ze daarna helemaal open. Smeer vervolgens ieder broodje met het crème fraîche mengsel, snij de zalm in reepjes en leg er bovenop. Snij de venkel in dunne plakjes en leg er bovenop. Snij ook de rode ui in ringen en leg deze samen met de rucola bovenop de venkel. Leg tot slot de bovenkant van het broodje erop.

Tip: garnee de pitabroodjes met zongedroogde tomaatjes en een takje lavas.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Uien rood<br />stuks

    Uien rood
    stuks

  • Venkel<br />stuks

    Venkel
    stuks

  • Pitabroodjes<br />10 stuks

    Pitabroodjes
    10 stuks

  • Zongedroogde tomaten<br />312 gram

    Zongedroogde tomaten
    312 gram

  • Lavas (maggi)<br />50 gram

    Lavas (maggi)
    50 gram

  • Zalmfilet gerookt <br />100 gram

    Zalmfilet gerookt
    100 gram

  • Creme fraiche 30%<br />200 gram

    Creme fraiche 30%
    200 gram