Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gegratineerde schnitzel met kruimaardappelen

Hoofdgerecht
35 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf koken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

6
Varkensschnitzels gepaneerd
1
Paprika rood
1
Paprika groen
1
Ui
120 gram
Champignons fijn
150 gram
Spekreepjes gerookt
12 plakjes
Jong belegen 48+ kaas
1 kilo
Aardappelbonken geschild


Om te bakken
Boter
Garnering
Peterselie, alfalfa en citroen

Snijd alle groenten in reepjes en de champignons in partjes. Bak de spekreepjes aan in een pan en voeg hierna de champignons en de rest van de groenten toe en bak deze mee en houd apart.

Snijd de aardappelen in even grote stukken en kook deze gaar. Bak de schnitzel in de boter, haal uit de pan en leg op een bakplaat. Schep hierop het groenten-spekmengsel en leg hierop de plakken kaas. Gratineer de schnitzels nog een paar minuten in de oven.

Serveer alle producten op een bord en garneer af met bijvoorbeeld citroen.  

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Varkensschnitzel gepaneerd<br />100 gram

    Varkensschnitzel gepaneerd
    100 gram

  • Paprika rood<br />stuks

    Paprika rood
    stuks

  • Paprika groen<br />stuks

    Paprika groen
    stuks

  • Champignon fijn<br />250 gram

    Champignon fijn
    250 gram

  • Spekreepjes 5 mm gerookt<br />100 gram

    Spekreepjes 5 mm gerookt
    100 gram

  • Jong belegen kaas 48+<br />1 x 12 plak

    Jong belegen kaas 48+
    1 x 12 plak

  • Aardappel bonken geschild<br />500 gram

    Aardappel bonken geschild
    500 gram

  • Citroenen<br />zak 2 stuks

    Citroenen
    zak 2 stuks