Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gefrituurde champignons

Bijgerecht
20 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

250 gram
Champignons
2
Eieren
4 eetlepels
Bloem
Pakje
Paneermeel
Snufje
Paprikapoeder
Snufje
Zout & peper

Klop de eieren los in een schaaltje. Meng in een ander schaaltje de bloem met de paprikapoeder, zout en peper. Strooi de paneermeel op een bord.

Wentel de champignons eerst door het losgeklopte ei en daarna door de bloem. Haal ze vervolgens nog een keer door het ei en daarna door de paneermeel. Zorg ervoor dat de champignons volledig bedekt zijn.

Verwarm de frituur voor op 180 graden en frituur de champignons ongeveer 6 minuten in porties. Draai ze halverwege een keertje om zodat ze gelijkmatig bruin worden.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Champignon fijn<br />250 gram

    Champignon fijn
    250 gram