Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Gazpacho

Voorgerecht
20 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1
Ui
1 teentje
Knoflook
4
Tomaten
1
Rode paprika
1
Komkommer
50 ml
Rode wijnazijn
120 ml
Tomatensap
6 gram
Basilicum
60 gram
Croutons


Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de tomaten in partjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in stukken.

Snijd de komkommer in stukken. Pureer de knoflook, ui, tomaat, paprika, komkommer, azijn en tomatensap met de staafmixer en breng op smaak met zout en peper.

Laat de soep koud worden in de koelkast en serveer de soep in kommen.
Snijd de blaadjes basicilum in reepjes. Garneer de soep met de croutons en wat basilicum.


Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Tomaat<br />stuks

    Tomaat
    stuks

  • Paprika rood<br />stuks

    Paprika rood
    stuks

  • Komkommer<br />stuks

    Komkommer
    stuks

  • Tomatensap<br />1 liter

    Tomatensap
    1 liter

  • Basilicum <br />75 gram

    Basilicum
    75 gram

  • Croutons knoflook<br />500 gram

    Croutons knoflook
    500 gram