Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Frozen yoghurt

Nagerecht
10 minuten bereidingstijd
120 minuten vriestijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

Van deze reep kun je veel verschillende varianten maken. Voeg bijvoorbeeld noten of amandelen toe. Of varieer met fruit: mango, blauwe bessen, frambozen, aardbeien etc. Of kies een keer voor een andere yoghurt. Bedenk wat jij lekker vindt en gebruik dit!

600 ml
Magere Griekse yoghurt
2 theelepels
Honing

Blauwe bessen

Rozijnen

Chocolade puur

Kokosrasp

(De hoeveelheid bessen, krenten, pure chocolade en kokosrasp is naar eigen wens).

Verspreid de yoghurt gemengd met de honing over een bakplaat of schaal. De honing zorgt ervoor dat de reep niet te zuur wordt. Verspreid de ingrediënten over en door de yoghurt. Zet het geheel ca. 2 uur in de vriezer (afhankelijk van je vriezer). Haal de plaat uit de vriezer en breek of snijd het geheel in stukjes (Houd dan het mes even onder een warme kraan).

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Yoghurt<br />1 liter

    Yoghurt
    1 liter

  • Honing vloeibaar<br />250 gram

    Honing vloeibaar
    250 gram

  • Blauwe bessen<br />125 gram

    Blauwe bessen
    125 gram

  • Rozijnen Sultana's<br />500 gram

    Rozijnen Sultana's
    500 gram

  • Chocoladereep puur<br />75 gram

    Chocoladereep puur
    75 gram

  • Geraspte kokos<br />98 gram

    Geraspte kokos
    98 gram