Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Feestelijke eiermuffins

Lunch
15 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

75 gram
tuinerwten
1
rode paprika
50 gram
geitenkaas
8 plakken
chorizo
2 stengels
bosui
10 gram
dille
50 gram
gerookte zalm
9
eieren
1 eetlepel
olijfolie

zout en peper


Verwarm de oven voor op 185 graden. Vet de vorm in met een beetje olijfolie. Snijd de paprika in blokjes. Verdeel de tuinerwten, helft van de paprikablokjes en kaas over 4 vormpjes. Snijd de chorizo in reepjes. Verdeel de rest van de paprika en chorizo over de volgende 4 vormpjes. Snijd de bosui in ringen en de zalm en dille fijn. Verdeel de zalm met de bosui en dille over de andere vormpjes. Klop de eieren met zout en peper naar smaak los en schenk in de vormpjes. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Serveer de muffins warm.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Bosui<br />bos

    Bosui
    bos

  • Paprika rood<br />stuks

    Paprika rood
    stuks

  • Dille<br />50 gram

    Dille
    50 gram

  • Eieren M<br />10 stuks

    Eieren M
    10 stuks

  • Tuinerwten extra fijn diepvries<br />400 gram

    Tuinerwten extra fijn diepvries
    400 gram

  • Zalmfilet gerookt <br />100 gram

    Zalmfilet gerookt
    100 gram

  • Geitenkaas naturel vers<br />125 gram

    Geitenkaas naturel vers
    125 gram