Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Couscoussalade met broccoli en varkenshaas

Hoofdgerecht
25 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf koken

Smaakvol voorjaar 2015

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

300 gram
Couscous
500 gram
Broccoli
60 gram
Walnoten
25 gram
Koriander
6
Varkenshaas
1
Limoen
6 gram
Pizzakruiden
4 eetlepels
Olijfolie
snufje
Zout & peper


Om te bakken
Boter

Snijd de broccoli in kleine roosjes en hak de walnoten grof. Snijd de koriander grof. Rasp de groene schil van de limoen en snijd in partjes. Doe de couscous in een kom en schenk er 160 ml kokend water over. Laat 10 minuten afgedekt staan.

Bestrooi de varkenshaas met de pizzakruiden en bak deze op de grill of in een pan tot de juiste gaarheid met wat boter.

Blancheer de broccoliroosjes in heet water en spoel deze koud. Roer de couscous los met een vork en voeg hierna alle ingrediënten toe. Breng op smaak met zout, peper, limoensap en olijfolie.

Snijd de varkenshaas in plakjes en serveer naast de couscous op het bord. Garneer met de limoen, koriander en wat hele walnoten.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Broccoli<br />stuks

    Broccoli
    stuks

  • Walnoten gepeld <br />600 gram

    Walnoten gepeld
    600 gram

  • Varkenshaas schoon<br />250 gram

    Varkenshaas schoon
    250 gram

  • Limoen<br />stuks

    Limoen
    stuks

  • Pizzakruiden<br />12 gram

    Pizzakruiden
    12 gram

  • Koriander<br />50 gram

    Koriander
    50 gram