Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Coupe van de maand september - Aardbeiensundae

Nagerecht
5 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

375 ml
Aardbeienroomijs
200 gr
Aardbeien
60 ml
Aardbeiensaus
20 gram
Munt


Bereidingswijze:
Snijd de aardbeien in stukken. Schep bolletjes aardbeienijs in de coupe. Schenk er een scheut aardbeiensaus overheen en garneer af met de stukjes aardbei en takjes verse munt.

Tip: serveer met een grote toef slagroom en een kletskop of oublierol.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Roomijs aardbei<br />750 ml

    Roomijs aardbei
    750 ml

  • Aardbeien<br />500 gram

    Aardbeien
    500 gram

  • Aardbeisaus Tova<br />125 ml

    Aardbeisaus Tova
    125 ml

  • Mint<br />50 gram

    Mint
    50 gram

  • Slagroom (topping)<br />250 gram

    Slagroom (topping)
    250 gram

  • Kletskoppen<br />175 gram

    Kletskoppen
    175 gram