Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Coupe van de maand juli - Peche Melba

Nagerecht
5 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

375 ml
Vanille ijs
200 gram
Perziken op siroop
1 doos
Frambozen
60 ml
Aardbeiensaus
20 gram
Munt

Bereiding:
Schep bolletjes vanille-ijs in een coupe of glas. Snijd de perzik in partjes en serveer bovenop. Schenk er een scheut aardbeiensaus overheen en garneer af met een aantal frambozen en takjes verse munt.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Roomijs vanille<br />750 ml

    Roomijs vanille
    750 ml

  • Perziken half op siroop blik<br />410 gram

    Perziken half op siroop blik
    410 gram

  • Frambozen <br />125 gram

    Frambozen
    125 gram

  • Aardbeisaus Tova<br />125 ml

    Aardbeisaus Tova
    125 ml

  • Mint<br />50 gram

    Mint
    50 gram