Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Chocoladevla met een web van yoghurt

Nagerecht
5 minuten bereidingstijd
6 personen
Kant-en-klaar

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1 ltr Chocoladevla
0.5 ltr Yoghurt
1 st Chocolade reep puur
6 st Sinaasappel

Schenk de chocoladevla in een bord. Doe de yoghurt in een spuitzak en maak cirkels over de chocoladevla. Begin in het midden en maak steeds grotere cirkels. Pak een sateprikker en trek vanuit het midden naar de rand van het bord om een web te creëren. Garneer het gerecht af met geraspte chocolade. Snijd de bovenkant van de sinaasappel af en hol hem uit. Snijd met een scherp mesje een gezichtje in de uitgeholde sinaasappel. Serveer bij het dessert.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Chocoladevla<br />1 liter

    Chocoladevla
    1 liter

  • Yoghurt<br />500 ml

    Yoghurt
    500 ml

  • Chocoladereep puur<br />75 gram

    Chocoladereep puur
    75 gram

  • Sinaasappel<br />zak 6 stuks

    Sinaasappel
    zak 6 stuks