Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Casselerrib met een pakketje van oosterse ananaschutney

Voorgerecht
30 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

4 x 12 plakjes
Casselerrib
1
Ananas
1
Peper rood
20 ml
Oestersaus
4 eetlepel
Limoensap
2
Komkommer
30 gram
Rucolasla
12 gram
Preischeuten


Snijd de ananas en rode peper in kleine blokjes.Meng samen met de limoensap en oestersaus. Schil met een dunschiller lange repen van de komkommer. Probeer 8 mooie lange repen te krijgen. De rest van de komkommer kun je gebruiken in een salade. Vouw voor 1 pakketje 4 linten in elkaar. Leg de ananas in het midden van het pakketje. Sla dan lint voor lint de komkommer over de vulling heen. Als het lint uitsteekt, snijd je dat gewoon af. Wanneer je klaar bent draai je het pakketje om (de onderkant wordt dus de bovenkant). Leg de plakjes casselerrib op een bord en leg het komkommer pakketje in het midden. Garneer het gerecht met takjes rucola, ananasblokjes en de preischeuten.

Tip: zijn de komkommerpakketjes te lastig, serveer dan met plakjes komkommer!

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Casselerrib<br />1 x 12 plak

    Casselerrib
    1 x 12 plak

  • Ananas<br />stuks

    Ananas
    stuks

  • Pepers rood<br />stuks

    Pepers rood
    stuks

  • Oestersaus thai delight<br />200 ml

    Oestersaus thai delight
    200 ml

  • Limoen<br />stuks

    Limoen
    stuks

  • Komkommer<br />stuks

    Komkommer
    stuks

  • Rucolasla<br />125 gram

    Rucolasla
    125 gram

  • Preischeuten<br />50 gram

    Preischeuten
    50 gram