Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Bruschetta met champignon en peterselie

Voorgerecht
15 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

250 gram
Champignons
1
Sjalot
Takje
Peterselie
8 sneetjes
Stokbrood
Scheutje
Olijfolie
Snufje
Zout & peper


Rooster de sneetjes stokbrood in een voorverwarmde oven of broodrooster totdat ze goudbruin zijn. Snipper de sjalot en fruit op een laag vuur enkele minuten aan in een beetje olijfolie. Snijd de champignons in plakjes en bak mee in de pan. Breng op smaak met de peterselie, zout en peper. Bak het geheel  ongeveer vijf minuten totdat de champignons mooi gekleurd zijn. Verdeel de gebakken champignons over de sneetjes stokbrood. Garneer af met nog wat fijngesneden peterselie. Deze bruschetta is lekker om zowel warm als koud te eten.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Champignon fijn<br />250 gram

    Champignon fijn
    250 gram

  • Sjalotten<br />100 gram

    Sjalotten
    100 gram

  • Peterselie <br />120 gram

    Peterselie
    120 gram

  • Stokbrood meergranen<br />Stuks

    Stokbrood meergranen
    Stuks