Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Bourgondische kipfilet, broccoli, bloemkool, rösti, kaassaus

Hoofdgerecht
50 minuten bereidingstijd
6 personen
Kant-en-klaar

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

6
Bourgondische kipfilets
1 kg
Broccoli en bloemkool
1 kg
Rösti rounds
300 ml
Kaassaus
60 gram
Cherrytomaatjes

Basilicum


Verwarm de kipfilet, broccoli en bloemkool, rösti rounds en kaassaus. Leg de kipfilet op het bord en schik de rösti rounds en leg de broccoli en bloemkool ernaast. Druppel de kaassaus ertussen. Garneer met verse basilicum en een cherrytomaatje.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Rosti rounds gebakken<br />1 kilo

    Rosti rounds gebakken
    1 kilo

  • Kaassaus<br />1 liter

    Kaassaus
    1 liter

  • Basilicum <br />75 gram

    Basilicum
    75 gram

  • Cherrytomaat rood<br />250 gram

    Cherrytomaat rood
    250 gram

  • Broccoli en bloemkool<br />1 kilo

    Broccoli en bloemkool
    1 kilo