Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Bloedworst gesneden<br />80 gram


Bloedworst gesneden
80 gram

HollandCulinair

Artikelcode: 219047

Bereiden bloedworst:
  • Schil de appelen (liefst Goudreinetten) en haal de klokhuizen eruit. Snijd de appelen in partjes
  • Zet de koekenpan op het vuur en verhit hierin de boter of de olie
  • Bak de appeltjes rustig gaar, totdat deze mooi zacht zijn geworden
  • Bestrooi de plakjes bloedworst licht met wat bloem
  • Haal de zachte gebakken appel partjes uit de pan en leg ze even apart
  • Bak de bloedworst in de overgebleven olie of boter gaar
  • Let op: Dit is mogelijk om de bloedworst op redelijk hoog vuur gaar en knapperig in ongeveer drie minuten, anderhalve minuut per kant
  • Of bak de bloedworst gaar en zacht in ongeveer vijf tot zes minuten op laag vuur, in 2,5 minuten tot 3 minuten per kant
  • Voeg nadat de bloedworst gebakken is, de gebakken appeltjes nog even toe in de pan om deze weer te verwarmen


Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Wees de eerste.