Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Bladerdeegtaartje met paprika en feta

Voorgerecht
15 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

6 plakken
bladerdeeg
200 gram
feta
240 gram
rode paprikablokjes
30 gram
pijnboompitten
60 gram
veldsla

Zout en peper


Verwarm de oven voor op 185 graden. Haal de plakjes bladerdeeg van elkaar, verwijder de folie en laat de plakjes eerst 5 tot 10 minuten ontdooien. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier bedekte bakplaat en prik gaatjes in het midden van ieder plakje bladerdeeg. Snijd de feta in blokjes en verdeel het samen met de paprikablokjes over het bladerdeeg. Bak het ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan goudbruin. Verdeel de sla over de bladerdeegtaartjes en garneer het met de pijnboompitten.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Paprika rood blok 5 mm<br />500 gram

    Paprika rood blok 5 mm
    500 gram

  • Bladerdeeg<br />450 gram

    Bladerdeeg
    450 gram

  • Feta kaas plak<br />200 gram

    Feta kaas plak
    200 gram

  • Veldsla<br />125 gram

    Veldsla
    125 gram

  • Pijnboompitten<br />300 gram

    Pijnboompitten
    300 gram