Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Bastogne-framboos dessert

Nagerecht
10 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

125 gram
Frambozen
8 stuks
Bastogne koekjes
500 ml
Griekse yoghurt


Verkruimel de bastogne koekjes en verdeel een laagje kruimels over vier glaasjes. Voeg vervolgens een laagje Griekse yoghurt met de helft van de frambozen toe. Bewaar de rest van de frambozen voor de garnering. Voeg nog een laag koekkruimels toe en leg enkele frambozen bovenop.

Tip: in plaats van frambozen kun je ook peer, banaan, appel of andere fruitsoorten gebruiken. Snijd het dan in kleine stukjes. In plaats van de Griekse yoghurt kun je ook gewone yoghurt, vla of een combinatie van gebruiken.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Bastogne koeken<br />260 gram

    Bastogne koeken
    260 gram

  • Griekse yoghurt <br />1000 gram

    Griekse yoghurt
    1000 gram

  • Frambozen <br />125 gram

    Frambozen
    125 gram