Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Aardappels uit de oven

Bijgerecht
60 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

600 gram
Aardappels (blokjes, kriel of ongeschild in partjes)
8 teentjes
Knoflook, ongepeld
1 eetlepel
Rozemarijn
scheutje
Olijfolie
snufje
Zeezout

Verwarm de oven op 220 graden. Neem een braadslede en schenk hierin een scheutje olijfolie. Plaats de braadslede alvast een paar minuten in de oven zodat de olie goed warm wordt.

Doe vervolgens de aardappels in de braadslede en verdeel hierover de teentjes knoflook, de rozemarijn en het zeezout. Meng dit goed door elkaar en plaats de braadslede vervolgens terug in de oven.

Rooster de aardappels goudbruin in 45 tot 60 minuten. Tussentijds een keertje omscheppen.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Krieltjes mini<br />450 gram

    Krieltjes mini
    450 gram

  • Rozemarijn<br />50 gram

    Rozemarijn
    50 gram