Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Aardappels koken

Bijgerecht
20 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

1 kilo
Aardappels
snufje
Zout


Schil de aardappels en snijd ze in gelijkmatige stukken. Kook de aardappels onder water met een vleugje zout in circa 20 minuten gaar. Prik met een vork om te kijken of ze gaar zijn. Giet de aardappelen af en laat ze nog even droogstomen. Serveer direct.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Aardappel klein<br />2,5 kilo

    Aardappel klein
    2,5 kilo