Selecteer categorie
- Externe aankopen
- Aanbiedingen
-
Boodschappen
- NIEUW in het assortiment
- Goede voeding
- Vers vlees, vis, kip, vega
- Aardappelen, groenten, fruit
- Panklare groenten, aardappelen
- Sla, salades, rauwkost
- Bakkerij
- Zuivel en dessert
- Boter, kaas, eieren
- Vleeswaren
- Ontbijt, broodbeleg, tussendoor
- Pasta, rijst, mie
- Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
- Snoep, koek, chips
- Dranken
- Diepvries
- Halal
- Glutenvrij / glutenarm
- Suikervrij
- Lactosevrij
- Verrijkte voeding
- Biologisch & Fair trade
- Speciale (dieet)voeding
- Drogisterij
- Huishouden
- Kantoorartikelen
- Bloemen
- Externe aankopen
- Gemakkelijk
- Verspakketten
- Kant-en-klare maaltijden
- Acties
- Recepten
- Informatie
Aardappelpizza's
Lunchgerecht
25 minuten bereidingstijd
6 personen
Zelf maken
Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.
Wees de eerste.
Deel dit op:
Bereidingswijze
3 | Aardappelen |
60 gram | Champignons |
60 gram | Groene asperges |
200 ml | Tomatensaus |
1 bol | Mozzarella |
6 el | Parmezaanse kaas |
1 el | Olijfolie |
Zout en peper |
Verwarm de oven voor op 150 graden. Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes met een mandoline of kaasschaaf. Snijd de mozzarella in plakjes en de groene asperges en champignons in stukjes. Leg de aardappelplakjes dakpansgewijs in een cirkel op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi met Parmezaanse kaas en zet 5 minuten in de oven. Haal de gemaakte aardappelbodem uit de oven en verdeel de tomatensaus erover. Leg daarop de champignons, asperges en mozzarella. Breng op smaak met zout en peper. Zet de aardappelpizza opnieuw 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en schuif op een bord of plankje. Garneer met olijfolie en vers gemalen peper.
Tip: varieer met diverse soorten groenten en kruiden.
