
Regenereren is een vak. Het opwarmen van maaltijden lijkt gemakkelijk. Toch is deze laatste stap erg belangrijk om tot een lekkere maaltijd te komen. Het op de juiste manier verwarmen van de maaltijden is erg belangrijk om de smaak, kwaliteit en voedingswaarde te behouden. Hoe lang en bij welke temperatuur je de maaltijden het beste kunt verwarmen is afhankelijk van de hoeveelheid producten en gebruikte apparatuur. Hieronder kun je de instructie kiezen voor de gebruikte verpakking en regenereermethode. Je accountmanager adviseert je ook graag over jouw specifieke situatie.
Hetelucht: ovens en regenereerwagens
Combisteamer
Magnetron
Contactwarmte: regenereerwagens en -kasten
Voor het regeneren van de portieverpakkingen bieden wij onze klanten regenereermatjes aan. De matjes zijn bedoeld om het eindresultaat van het product optimaal mee te kunnen presenteren. Het kan op de contactplaat gelegd worden en beschermt de verpakking tegen vastplakken en ‘smelten’. Het matje biedt een goede temperatuur geleiding, is geschikt voor veelvoudig gebruik en kan eenvoudig worden schoongemaakt.