Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Coupe van de maand augustus - Bananensplit

Nagerecht
5 minuten bereidingstijd
4 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

375 ml
Vanilleroomijs
4
Bananen
1 doos
Blauwe bessen
60 ml
Topping karamel
40 gram
Pistachenoten
20 gram
Munt


Bereidingswijze:
Snijd de banaan in tweeën en leg in de coupe of schaal. Schep bolletjes vanilleroomijs erop. Haal de pistachenoten uit hun schil en hak ze fijn. Schenk een scheut karamelsaus over het ijs heen en garneer af met een aantal blauwe bessen, takjes verse munt en de gehakte pistache noten.

Tip: serveer met een grote toef slagroom.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Mint<br />50 gram

    Mint
    50 gram

  • Banaan<br />zak 6 stuks

    Banaan
    zak 6 stuks

  • Roomijs vanille<br />750 ml

    Roomijs vanille
    750 ml

  • Blauwe bessen<br />125 gram

    Blauwe bessen
    125 gram

  • Karamel topping <br />1 liter

    Karamel topping
    1 liter