Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Leuk dat je onze site bezoekt. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. De noodzakelijke cookies verzamelen geen persoonsgegevens. De overige cookies helpen ons de site en je bezoekerservaring te verbeteren. Ook helpen ze ons om onze producten beter bij je onder de aandacht te brengen. Ga je voor een optimaal werkende website inclusief alle voordelen? Vink dan alle vakjes aan!

Avocado garnalen salade

Voorgerecht
10 minuten bereidingstijd
2 personen
Zelf maken

Nog geen beoordelingen.
Wees de eerste.

Bereidingswijze

150 gram
gemengde sla
2
avocado's
200 gram
garnalen
250 gram
cherry tomaten


Dressing:

3 eetlepels
mayonaise
1 eetlepel
citroensap
0.5 eetlepel
dille
Snufje
peper en zout

Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Snijd deze in blokjes. Meng de blokjes avocado met de garnalen en de cherry tomaten. Maak van de mayonaise, citroensap en de dille een frisse dressing. Breng de dressing eventueel verder op smaak met een snufje peper en zout.

Verdeel de sla over twee borden en schep hierover de avocado, garnalen en de cherry tomaten. Serveer de salade met de zelfgemaakte dressing.

Ingrediënten

Ingredienten tonen voor personen

  • Dille<br />50 gram

    Dille
    50 gram

  • Avocado<br />stuks

    Avocado
    stuks

  • Mayonaise<br />650 ml

    Mayonaise
    650 ml

  • Mesclunsla<br />125 gram

    Mesclunsla
    125 gram

  • Cherrytomaat rood<br />250 gram

    Cherrytomaat rood
    250 gram

  • Garnalen roze nr.4<br />500 gram

    Garnalen roze nr.4
    500 gram

  • Citroensap<br />250 ml

    Citroensap
    250 ml