Besteltip

De webshop Lekker Verantwoord is zo samengesteld dat je snel en gemakkelijk kunt navigeren door de website. Toch kan het gemakkelijk zijn, om voor pagina's die je het meeste gebruikt, snelkoppelingen aan te maken zodat je met één druk op de knop op de pagina kunt komen die je nodig hebt. Deze snelkoppelingen kun je heel gemakkelijk zelf aanmaken. Ga als volgt te werk:

Bekijk met welk programma je werkt, Google Chrome of Internet Explorer. Dit kun je herkennen aan het symbooltje als je het programma opstart. Chrome heeft een rondje met de kleuren geel-groen-rood (). Internet Explorer herken je aan de blauwe letter 'E' met een gele ring eromheen () .

Voor Chrome-gebruikers:

1. Ga naar de website http://lekkerverantwoord.hollandfoodservice.nl.
2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
3. Ga naar de pagina waarvan je een snelkoppeling wilt maken. In dit voorbeeld is dat het Dagmenu bestellen.4. Druk op het sterretje helemaal rechts in de balk. Het sterretje kleurt geel. De snelkoppeling is toegevoegd aan de menubalk.5. Geef de snelkoppeling een naam die voor jou handig is, in dit voorbeeld is dat 'Dagmenu'. Klik op 'Gereed'.


6. Je kunt meerdere pagina's toevoegen en een andere naam geven. Door nu op één van de knoppen te drukken, kom je direct op de gekozen pagina.


Let erop, dat je bent ingelogd om alle toegevoegde pagina's optimaal te bekijken. Daarvoor is het handig om ook de homepage (beginpagina) van Lekker Verantwoord als snelkoppeling toe te voegen. Als je je browser (internet) opstart, dan druk je eerst op de knop voor de homepage en kun je meteen inloggen.


Voor InternetExplorer volg je dezelfde stappen, alleen ziet het er anders uit.

Voor Internet Explorer-gebruikers

1. Ga naar de website http://lekkerverantwoord.hollandfoodservice.nl
2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
3. Ga naar de pagina waarvan je een snelkoppeling wilt maken.
4. Druk op het gele sterretje met het groene pijltje erop. De snelkoppeling is toegevoegd aan de menubalk.
5. Ga op de snelkoppeling staan, klik met de rechtermuisknop en kies 'Rename' of 'Hernoemen'.6. Geef de snelkoppeling een naam die voor jou handig is. In dit voorbeeld is dat 'Dagmenu'. Klik op 'OK'.7. Door op de snelkoppelingknop te drukken, kom je direct op de gekozen pagina. Je kunt meerdere pagina's toevoegen en een andere naam geven.Copyright 2018 Lekker Verantwoord